0

 

Szeretem a fát. Akár élő, akár megmunkált. A nagypapám kovácsmester volt és szerettem nézni, ahogy dolgozik. Nem volt furcsa számomra, hogy azt láttam, simogatja a vasat mielőtt elkezd dolgozni vele. Valahogy természetes volt. Ő mondta nekem, hogy simogatni kell az anyagot, mert az csak úgy tudja megsúgni mit szeretne. Attól különlegesek, hogy nem én erőltetem rájuk mit szeretnék velük kezdeni, hanem kisimogatom belőlük amit szeretnének. Próbáltam máshogy, nem ment. védjegyem, amitől különlegesek a bútoraim az az, hogy mind különleges, egyedi és sosem lesz 2 teljesen egyforma. Ékszerek, bőrök, festékek, textilbőrök és szőröket kombinálok a fával, megrendelés esetén drágakövekkel is díszítem őket. Mindegyikbe csempészek valami izgalmat. 

2017 óta Maricával együtt toljuk a Chameeleon design szekerét, mindenféle számokkal szerződésekkel kapcsolatban őt keressétek.

Munkáim,megjelenések:

2015 óta készítek design bútorokat, amelyek azóta folyamatosan otthonra találnak. 

Oktattam a Paksi Atomerőmű Alkotó Energia legelső táborában 2017

 Cigány kocsit festettünk ami a Média Hungary 2018-as rendezvényének bejáratánál debütált 2018

 A Sztárban Sztár című TV2 produkció backstage berendezése az általam készített bútorokkal 2018

Bors online és Lakás-kert melléklet 2018

100 éves karosszék az Otthon magazinban 2018

Néhány száz tanítvány akiket a bútorfestés-javítás szépségeire és technikáira tanítottam

Közel 30 egész napos bútorfestő workshop

Stencilpalota interaktív előadás 2018

Womanity showroom 2017

Frida Berill magazin nagykövet 2019 

Gyömrő Színház díszlettervező 2019

Saját festékmárka Chameeleon design néven 2019

 

 

 

Design bútorok

A munkám üzenete a tökéletlenség szépségének megmutatása, a másság elfogadtatása a bútoraimon keresztül. Ahogy a világ a maga tökéletlenségében teljes és semmi nem egyforma, ugyanezt tükrözik amiket megálmodok. Más szemmel láttatni a világot, nem az átlagos mintákat követve kilépni a komfortzónából. Becsempészni egy kis varázslatot minden hétköznapba. Hiszen ha valaki a nappalijába visz egyet, amikor csak ránéz, beleül, használja eszébe jut, hogy ha kicsit más szemmel nézi a világot csodákat találhat.  A változás fontossága megtartva a régi vonalakat. Ahogy a fák a gyökerükből táplálkozva fejlődnek és változnak. Ahogy a kaméleon változik, az alakját megtartva. 

Stúdió

Elsősorban szeretném, ha elsajátítanák a bútorok festésének alapozását. A tapaszolástól a csiszoláson át a fúrás faragásig. Ha ezek megvannak, utána már csak a képzelet szab határt annak, hogy ki-ki milyen csodát varázsolhat akár otthon, a saját bútoraiból. Szeretném, ha megélnék az érzést amikor nem vezérel a cél, hogy mit visznek haza, hanem az alkotás örömét. Amikor akár órák is telhetnek el úgy, hogy észre sem veszik mert belemerülnek egy egy bútorláb festésébe, a színek összehangolásába. Aki hallott a flow élményről és szeretné megtapasztalni milyen is az, ilyenkor megteheti.

https://www.facebook.com/chameeleonstudio/

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!