0

Createva photo

Createva photo

Közös nagy projektünk a Createva photoval, hogy hogy minőségi, igényes enteriőrben, gyönyörű képek készülhessenek az ő szépséges glamour vagy kismama modelljeiről, családjairól, tündéri gyerekekről a chameeleon stúdió  különleges bútorait használva kiegészítőként.

A fotózás számomra nem csak a képek komponálásának művészetét és a kreativitás kibontakozását nyújtja, hanem olyan örömforrás, ami abban teljesedik ki, hogy adhatok másoknak. Olyan embereknek, akiknek nincs önbizalmuk, akik nem mernek idegenek előtt pózolni, akiknek régóta nincs egy jó fotójuk magukról.

Akik megtalálnak engem, nem modellek, nem tökéletesek, nem hírességek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek. Amiken nincs tokájuk, nem nagy az orruk, nincsenek hurkák a hasukon, nincsenek pattanások az arcukon. Mégis ők maguk. Ezeket a képeket az unokáik is látni fogják, és büszkék lesznek a nagymamira, nagypapira.

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!